De basis voor SEO: Techniek

Ik analyseer je website op basis van techniek. Dit doe ik door de huidige situatie vast te leggen en spot ik kansen waar verbetering mogelijk is.

Technische SEO is een vorm van zoekmachineoptimalisatie die zich richt op het verbeteren van de technische aspecten van een website. Wanneer de techniek van een website op orde is, dan is de website gemakkelijker te indexeren is door zoekmachines. Een sterke technische basis is belangrijk voordat je gaat starten met Content en Linkbuilding.

Technische SEO focust zich bijvoorbeeld op het verbeteren van de achterliggende code en de infrastructuur van een website, om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk te crawlen en te indexeren is door zoekmachines. Onder technische optimalisaties kunnen we het volgende verstaan:

  • Het verbeteren van de laadtijd van de website
  • Het maken van een mobielvriendelijke website
  • Het gebruik van duidelijke en relevante meta-tags

Ik help jou met het vaststellen van technische verbeterpunten. Ook adviseer ik hoe deze technische problemen opgelost kunnen worden, of los ik waar nodig zelf deze problemen op. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *