CV

WERKERVARING

Augustus 2023 – Heden

SEO Content Strategist

Semrush | Freelance

Januari 2023 – Heden

SEO Specialist

One Online | Freelance

Februari 2023 – April 2023

Google Analytics 4 Specialist & Trainer

Trybes | Freelance

Juli 2022 – Heden

SEO Specialist

Youwe | Freelance

Youwe is een full-service digitaal bureau waarbij ik werk voor diverse klanten, zoals: Auping en POL. Ik houd mij bezig met SEO-strategie op basis van de diverse fases van de customer journey en werk ook mee aan de uitvoering ervan. Ook houd ik mij bezig met het opstellen en meten van KPI’s, aan de hand van zelfgemaakte dashboards. Conversies en andere events meet ik door met Google Tag Manager.

Juli 2022 – Heden

Advertising Specialist

Scooperz | Freelance

Scooperz is een Digital Agency waar ik verantwoordelijk ben voor het online adverteren. Dit doe ik voor diverse merken zoals: Braun, Wilhelmina Pepermunt, PEZ en Tango. Adverteren op kanalen als: Facebook, Instagram en TikTok. Ook ben ik verantwoordelijk voor het rapporteren en analyseren van de resultaten aan de klanten. Ik stuur de campagnes bij aan de hand van vooraf opgestelde KPI’s.

April 2022 – Augustus 2022

SEO & SEA Specialist

World of Content | Freelance

World of Content is een SaaS bedrijf, waar ik mij bezig hield met de organische en betaalde vindbaarheid. Hiervoor heb ik een SEO en een SEA strategie opgezet en bijgedragen aan de uitwerking hiervan. Ook heb ik diverse kanalen opgezet ingericht zoals: Google Analytics 4, Google Tag Manager, Google Ads, Google Search Console. Verder heb ik de conversiemetingen ingesteld om de juiste KPI’s te meten.

Januari 2022 – Heden

SEO Specialist

Rank Expert | Freelance

Mijn eenmansbedrijf waaruit ik klanten help met het beter zichtbaar worden in de zoekresultaten van Google. Ik zet waar nodig accounts op in en richt ze in via: Google Analytics (UA&4), Google Tag Manager, Google Search Console.
Ik denk SEO strategie├źn uit die passen bij het betreffende bedrijf en ik houd mij ook bezig met de uitvoering. Ik focus mij hierbij op: content, techniek en linkbuilding. Van te voren stel ik samen met de klant duidelijke KPI’s op zodat we hetzelfde van elkaar verwachten en doelen kunnen behalen.

Februari 2022 – Juni 2022

Bidder Marketeer

BVA Auctions | Freelance

Bij BVA Auctions was ik verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van marketingplannen voor veilingen. De marketingkanalen die ik hiervoor inzet zijn:
Google Ads, Meta Ads, LinkedIn Ads, Social Media (organisch), E-mail.
Daarnaast was ik continue bezig met het monitoren en optimaliseren van search en social campagnes.

Februari 2022 – Juni 2022

SEO & SEA Specialist

Schaduwdoekplaza | Freelance

Bij Schaduwdoekplaza was ik verantwoordelijk voor: zoekwoordenonderzoek, zoekmachine optimalisatie, copywriting, advertentiecampagnes uitzetten en optimaliseren.

Februari 2021 – Juli 2021

Product Marketing

Center Parcs | Parttime

Bij Center Parcs was ik verantwoordelijk voor de online marketing van de producten van Center Parcs, zoals vernieuwde activiteiten en parken.

Februari 2021 – Juli 2021

Online Marketeer

PKHS | Parttime

Tijdens deze periode was ik verantwoordelijk voor het online positioneren van een van de nieuwe merken van PKHS, door middel van paid advertising (search & social).

OPLEIDINGEN

2017 – 2021

Management Toerisme Bachelor

BREDA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Tijdens deze opleiding stond Marketing en Sales centraal binnen het toeristische werkveld. Daarnaast heb ik een specialisatie binnen mijn opleiding gevolgd richting E-Commerce, waardoor ik meer kennis heb gekregen over online marketing en voornamelijk over SEA, SEO en UX.

2021

Online Marketing

LIFTOFF MARKETING

Een traineeship met cursussen van CXL betreft: SEO, SEA, Social Media, E-Mail Marketing en Branding. Hiervoor heb ik diverse certificeringen behaald.

2006

Diverse Google certificaten

Google

Betreft certificaten uit Google Skillshop, waaronder: Google Search Ads, Google Display Ads, Google Analytics.

Download CV

Tools

Google Analytics (4)

Google Tag Manager

Google Search Console

Google Looker Studio

Semrush

Screaming Frog

Google Ads

META ads

TikTok ads

WordPress

Mangeto

SEO Skills

Content

Techniek

Linkbuilding

TESTIMONIALS

J. Boon

Online Marketeer / Ockto

Megan heeft ons geholpen met een SEO analyse en om onbenutte kansen te spotten. Tijdens de sessie laat ze helder en duidelijk naar voren komen wat haar bevindingen zijn. Ook kun je echt zien dat ze veel diepgaande SEO kennis heeft, waardoor wij onze SEO ook weer naar een volgend level kunnen tillen.

testo-01

T. Valk

Marketing Manager / BVA Auctions

Megan heeft een collega tijdens zwangerschapsverlof vervangen. Ze was binnen no time up and running binnen onze reguliere processen, daarnaast kwam ze al snel met initiatieven voor procesoptimalisaties. Met haar jonge leeftijd is het indrukwekkend hoe veel hands-on ervaring ze al heeft. Ik beveel Megan zeker aan, wanneer je op zoek bent naar een generalist online marketeer!

testo-02

S. Serin

SEA Specialist / Freelancer

Ik heb meerdere keren samengewerkt met Megan.
Ze is altijd enthousiast en gaat er echt voor.
Megan beveel ik ten zeerste aan voor als je iemand zoekt die er helemaal voor gaat om de beste prestaties te behalen.

A. Sivewright

Lead Project Manager / Youwe

Megan is extremely knowledgable, detail orientated, organised and adds value to every client she works on. It has been a pleasure working with her and I would highly recommend her to anyone looking for SEO and SEA expertise.