Samenwerken?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? En in welke vorm? Plan dan vrijblijvend een call met mij in!

Ik werk als freelancer samen met bedrijven, met als doel om de zichtbaarheid in Google te verbeteren. Dit kan op verschillende manieren, zoals:

 • Maandelijkse afgesproken uren
 • Projectbasis
 • Strippenkaart

Waar kan ik je bij helpen?

De type samenwerking is afhankelijk van jouw wensen en doelen. Heb je behoefte aan strategisch SEO advies? Of heb je juist behoefte aan een specialist die je kan helpen met uitvoerende SEO werkzaamheden? Bekijk hieronder de type samenwerkingen die ik aanbied:

 • Strategisch SEO Advies: Hulp nodig met het maken van een lange termijn SEO plan voor jouw website? En weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je hier graag mee! Ik maak een maatwerk advies met behulp van de drie SEO pijlers: content, techniek en autoriteit.
 • Zoekwoordonderzoek: Wil je graag een groot of klein zoekwoordonderzoek laten uitvoeren voor jouw website? Ik help je hier ook graag bij! Ik gebruik hier diverse tools voor, zoals Semrush, Google Search Console en de zoekmachine van Google zelf.
 • Hand On SEO Plan uitwerken: Heb je een mooie SEO analyse gemaakt of laten maken? En weet je niet hoe of waar je moet beginnen bij de uitvoering hiervan? Ik help graag met prioriteiten stellen. Hierbij schat ik in welke werkzaamheden de meeste impact zullen maken en dus meer prioriteit krijgen. We maken samen een tijdlijn van alle nodige werkzaamheden.
 • SEO Content Strateeg: Een goede (SEO) tekst schrijven is veel meer dan alleen zoekwoorden in een tekst verwerken. Het is belangrijk om concurrentie onderzoek te doen, rekening te houden met de zoekintentie, het juiste content template, de juiste interne links en nog veel meer. Ik werk gedetailleerde Content Briefings uit voor onderwerpen waarop jij beter gevonden wilt worden.
 • SEO Copywriting: Op zoek naar een SEO Specialist die niet alleen advies geeft over content, maar ook content schrijft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik schrijf niet alleen voor zoekmachines, maar ik focus mij juist heel erg op de lezers: jouw klanten.
 • SEO Linkbuilding: Autoriteit opbouwen is ook erg belangrijk voor een website. Ik help je met een Digital PR strategie voor jouw website. Daarbij onderzoek ik interessante samenwerkingen met andere websites, om zo meer autoriteit binnen Google op te bouwen. Zodat je uiteindelijk ook beter zult presteren in de zoekresultaten van Google.
 • Uitvoerende SEO werkzaamheden: Heb je een SEO scan laten maken en weet je niet precies hoe je deze werkzaamheden moet uitvoeren? Ik help je graag met de uitvoering van jouw SEO plan. Denk aan het oplossen van technische fouten, zoals missende Meta Descriptions toevoegen of 404-error oplossen. Ik heb ruime ervaring binnen diverse CMS systemen.
 • SEO Trainingen: Ik vind het super leuk om mijn kennis en ervaring te delen met mensen die hier graag meer van willen weten. Mijn trainingen pas ik aan op jouw wensen en kennisniveau.

Transparantie

Van te voren bespreek ik graag samen welke vorm van samenwerken het beste aansluit. Op basis van wat jij wilt bereiken, maak ik een inschatting van de geschatte uren (per maand, kwartaal, project, etc) en de werkzaamheden.

Ik vind het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn richting mijn klanten, daarom benoem ik altijd precies welke werkzaamheden ik zal verrichten en ook waarom. Het is ook belangrijk dat jij de meerwaarde begrijpt hiervan.

Plan vrijblijvend een call met mij in!