SEO Specialist in Breda

seo-specialist-breda

Hoi! Ik ben Megan Hordijk, een SEO Specialist uit Breda.

Ik ben gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO). Jouw website beter laten ranken in de zoekresultaten van Google is iets waar ik veel energie van krijg. Ik houd van analyseren en onderzoeken hoe ik voor het beste resultaat kan zorgen. Naast het analyseren en een plan opstellen, houd ik mij ook bezig met uitvoerende werkzaamheden. Denk hierbij aan: zoekwoordonderzoek, SEO copywriting, linkbuilding, concurrentie analyses en technische problemen oplossen.

Wat is SEO en waarom SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, en het is een strategische aanpak om de zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het doel van SEO is om je website hoger te laten ranken in de organische zoekresultaten, wat leidt tot meer verkeer, bekendheid en uiteindelijk meer potentiële klanten.

In de digitale tijd waarin wij leven is online aanwezigheid cruciaal voor het succes van een bedrijf. Het overgrote deel van internetgebruikers begint hun zoektocht naar informatie, producten of diensten via zoekmachines. Als je website niet goed geoptimaliseerd is, loop je het risico dat potentiële klanten je niet kunnen vinden. SEO zorgt ervoor dat je website gemakkelijk vindbaar is, relevant is voor zoekopdrachten, en betrouwbaar overkomt voor zowel zoekmachines als natuurlijk gebruikers. Als SEO Specialist uit Breda help ik je graag met een betere vindbaarheid.

SEO in Breda

Ik ben een SEO specialist uit Breda, maar dat betekent niet dat ik alleen met klanten werk uit Breda. De samenwerking kan ook online plaatsvinden of een combinatie van fysiek en online. Ik beschik over een kantoor in Breda, waar je altijd langs mag komen. Ook vind ik het geen probleem om naar klanten toe te reizen. Dit bespreek ik graag met je tijdens ons eerste online kennismakingsgesprek!

Realistisch en eerlijk

Ik sta voor eerlijkheid, realisme en transparantie. Als ik denk dat ik jou niet kan helpen bij jouw vraag of doel, dan zeg ik dat eerlijk. Als jij aan mij vraagt of ik je kan helpen met het bereiken van de eerste positie in Google met een specifiek zoekwoord, dan is er ook een kans dat ik ‘nee’ zeg. Ik zeg ‘nee’ op deze wens, maar daarbij maak ik wel een tegenvoorstel met een (in mijn ogen) realistischer doel. Meedenken is wat ik leuk vindt om te doen en jou helpen met online groeien is wat ik nóg leuker vindt!

seo-specialist-breda

Samenwerken met een SEO specialist uit Breda?

De type samenwerking is afhankelijk van jouw wensen en doelen. Heb je behoefte aan strategisch SEO advies? Of heb je juist behoefte aan een specialist die je kan helpen met uitvoerende SEO werkzaamheden? Bekijk hieronder de type samenwerkingen die ik als SEO specialist uit Breda aanbiedt:

 • Strategisch SEO Advies: Hulp nodig met het maken van een lange termijn SEO plan voor jouw website? En weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je hier graag mee! Ik maak een maatwerk advies met behulp van de drie SEO pijlers: content, techniek en autoriteit.
 • Zoekwoordonderzoek: Wil je graag een groot of klein zoekwoordonderzoek laten uitvoeren voor jouw website? Ik help je hier ook graag bij! Ik gebruik hier diverse tools voor, zoals Semrush, Google Search Console en de zoekmachine van Google zelf.
 • Hand On SEO Plan uitwerken: Heb je een mooie SEO analyse gemaakt of laten maken? En weet je niet hoe of waar je moet beginnen bij de uitvoering hiervan? Ik help graag met prioriteiten stellen. Hierbij schat ik in welke werkzaamheden de meeste impact zullen maken en dus meer prioriteit krijgen. We maken samen een tijdlijn van alle nodige werkzaamheden.
 • SEO Content Strateeg: Een goede (SEO) tekst schrijven is veel meer dan alleen zoekwoorden in een tekst verwerken. Het is belangrijk om concurrentie onderzoek te doen, rekening te houden met de zoekintentie, het juiste content template, de juiste interne links en nog veel meer. Ik werk gedetailleerde Content Briefings uit voor onderwerpen waarop jij beter gevonden wilt worden.
 • SEO Copywriting: Op zoek naar een SEO Specialist uit Breda, die niet alleen advies geeft over content, maar ook content schrijft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik schrijf niet alleen voor zoekmachines, maar ik focus mij juist heel erg op de lezers: jouw klanten.
 • SEO Linkbuilding: Autoriteit opbouwen is ook erg belangrijk voor een website. Ik help je met een Digital PR strategie voor jouw website. Daarbij onderzoek ik interessante samenwerkingen met andere websites, om zo meer autoriteit binnen Google op te bouwen. Zodat je uiteindelijk ook beter zult presteren in de zoekresultaten van Google.
 • Uitvoerende SEO werkzaamheden: Heb je een SEO scan laten maken en weet je niet precies hoe je deze werkzaamheden moet uitvoeren? Ik help je graag met de uitvoering van jouw SEO plan. Denk aan het oplossen van technische fouten, zoals missende Meta Descriptions toevoegen of 404-error oplossen. Ik heb ruime ervaring binnen diverse CMS systemen.
 • SEO Trainingen: Ik vind het super leuk om mijn kennis en ervaring te delen met mensen die hier graag meer van willen weten. Mijn trainingen pas ik aan op jouw wensen en kennisniveau.

Plan een vrijblijvende call met mij in, ik ben super benieuwd of ik wat voor je kan betekenen als SEO specialist in Breda!

Veelgestelde vragen aan een SEO Specialist Breda

 • Kan elk type klant samenwerken met een SEO Specialist uit Breda?

  Ja! Ik heb met klanten samengewerkt uit veel verschillende branches: van privéjets verhuren, recruitment websites tot aan verzekeraars. Ook werk ik samen met zowel B2B als B2C websites. Bekijk hier de verschillende klanten voor wie ik heb gewerkt.

 • Wat zijn de kosten van een samenwerking met een SEO Specialist uit Breda?

  De kosten zijn afhankelijk van het type samenwerking. Ik werk samen op projectbasis of op uurbasis. Ik reken €75 per uur als we op uurbasis samenwerken.