Wie is Rank Expert?

Hoi! Ik ben Megan Hordijk, een SEO- en data liefhebber uit Breda.

Ik ben gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO). Jouw website beter laten ranken in de zoekresultaten van Google is iets waar ik veel energie van krijg. Ik houd van analyseren en onderzoeken hoe ik voor het beste resultaat kan zorgen. Naast het analyseren en een plan opstellen, houd ik mij ook bezig met uitvoerende werkzaamheden. Denk hierbij aan: zoekwoordonderzoek, copywriting, linkbuilding, concurrentie analyses en technische problemen oplossen.

Ook kan ik klanten helpen met diverse data tools instellen en inrichten, zoals: Google Analytics (4), Google Tag Manager en Google Data Studio. Samen met mijn klanten stel ik van te voren doelen op en daarnaast ben ik erg transparant en eerlijk of de doelen realistisch zijn. Ik ben altijd erg betrokken met mijn klanten en wil net zo graag als hen goede resultaten behalen, zoals meer klanten of meer omzet.

Iets meer over mezelf

Na mijn studie heb ik veel cursussen en trainingen gevolgd en vooral heel veel ‘learning by doing’. Een aantal maanden hierna ben ik voor mezelf begonnen als online marketeer. De keuze om na mijn studie te gaan ondernemen heeft ervoor gezorgd dat ik onwijs veel ben gegroeid op verschillende vlakken in korte tijd. Nog steeds houd ik er erg van om mijn kennis te blijven verdiepen en verbreden en blijf ik op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Mijn kernwaarden

Ik sta voor eerlijkheid, realisme en transparantie. Als ik denk dat ik jou niet kan helpen bij jouw vraag of doel, dan zeg ik dat eerlijk. Als jij aan mij vraagt of ik je kan helpen met het bereiken van de eerste positie in Google met een specifiek zoekwoord, dan is er ook een kans dat ik ‘nee’ zeg. Ik zeg ‘nee’ op deze wens, maar daarbij maak ik wel een tegenvoorstel met een (in mijn ogen) realistischer doel. Meedenken is wat ik leuk vindt om te doen en jou helpen met online groeien is wat ik nóg leuker vindt!

Samenwerken?

Plan een vrijblijvende call met mij in, ik ben super benieuwd of ik wat voor je kan betekenen als SEO specialist uit Breda!

Interview